miercuri, 26 iunie 2013

arta in portelan pe breslo.ro

Cred ca multi dintre voi stiti deja ce inseamna breslo.ro, dar in cazul in care drumurile internetului si a handmade-ului nu v-au dus pe acolo, o sa va fac eu munca mai usoara si va ofer adresa de www.breslo.ro sau click aici.

Este locul unde artistii handmade isi pot expune lucrarile pentru a fi admirate si cumparate. Este locul unde inveti cum sa faci dintr-un recipient folosit un lucru inedit-vezi rubrica blog. Dar nu in ultimul rand este locul unde cunosti oameni ca si tine, care impartasesc aceleasi dorinte si vise.

In ultima vreme am facut o pasiune pentru ceramica/portelan. Inca nu am ajuns sa lucrez cu portelan, dar am incercat ceramica magica si dupa multe, multe experimente esuate, am reusit sa invat capriciile materialului si am scos-o la capat intr-un final.

Cautand oameni care sa lucreze cu acest material, nu mica mi-a fost mirarea sa vad pe breslo acesti minunati artisti si am hotarat sa va prezint lucrarile lor.


Sa va fac cunostinta cu Oana Stoica de la Oana Stoica Ceramics,  lucreaza cu portelan decorat in tuse subtiri de culoare, pana la elemente de tip Pollock.
OanaStoicaCeramics


Minunata Jasmin de la Jasmin Blanc, care nu inceteaza sa ma uimeasca, realizeaza de la accesorii pana la obiecte decorative, folosind diferite tehnici pe care nici nu stiu sa le numesc :)

JasminBlanc


De curand am descoperit-o si pe Mariet de la Mariet, care te poarta pe alt taram prin lucrusoarele ei, un loc unde timpul nu fuge ci merge in tihna, cu accesorii imbracate in haine populare.

Mariet


Si ca sa ramanem in zona de basm si elemente traditionale, va fac cunostinta si cu accesoriile iesite din manuta mea, dupa mai multe incercari si diferite tehnici :), le gasiti aici la Friday Inspiration

Friday Inspiration

Cam atat pentru ziua de azi, dar stati linistiti, cautarea nu a incetat! O sa mai caut lucruri handmade care sa ne aduca zambetul pe buze si la momentul oportun, o sa ii prezentam frumos, gata de livrat :)

Pana atunci nu uitati sa apreciati lucrurile facute cu dragoste!

Love, ( HANDMADE!)
ralu Read more!

vineri, 14 iunie 2013

remember the date

Hello everybody,

I am so busy these days because I'm working to my school project.  Soon I will show you what mess I am doing and thanks God that my husband is not in town :D

But until then, I want to show you a little interview that I gave for some blogger.

You can find it here.(click, click)



Until next time,
keep looking for the bright side in all things!


love,
ralu
Read more!